Echte Ik Ben boeken: Dapper zijn

Of je de boeken nu leest om iets te leren of om hélemaal op te gaan in het verhaal: wij houden van waardevolle kinderboeken. In de nieuwe reeks ‘Echte Ik Ben boeken’ tippen wij jou de fijnste kinderboeken, voor kinderen van 5 tot 10 jaar, over de meest uiteenlopende  onderwerpen. 

We trappen de serie af met boeken die inspireren om dapper en moedig te zijn. Of het nu fictie is of echte verhalen van rolmodellen of kinderen: deze boeken vind je mooi als je op zoek bent als jij je kind wilt aanmoedigen dapper te zijn.

  1. Rosa Parks
  2. Ada dapper wetenschapper
  3. Wereldkinderen
  4. Een klein beetje dapper
  5. Je fantastische elastische brein
  6. Lampje
  7. Anansi de spin sterker dan de olifant
  8. Bedtijd verhalen voor rebelse meisjes 2
  9. De leeuw in de muis

Wil jij meer tips in het aanmoedigen van je kind in het ontwikkelen van zijn of haar eigen ik? Vanaf de winter van 2021 lees je er alles over in het nieuwe kindertijdschrift Ik Ben. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je hoort dan ook gelijk wanneer het eerste tijdschrift wordt uitgebracht. 

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *