Ontdek 2021!

Hoe gek het afgelopen jaar ook was, er staat een nieuw jaar vol nieuwe avonturen voor de deur. Daar mag je samen met je kind(eren) naar uit kijken met deze persoonlijke Ik Ben invul-blad. Ze kunnen invullen wie ze nu zijn en waar ze het aankomend jaar naar uitkijken, willen proberen of doen en nog veel meer!

Print het invul-blad uit, ga er samen mee aan de slag en geef hem een plekje aan de binnenkant van je kast bijvoorbeeld. En wie weet wat het jullie dit jaar voor mooie momenten en herinneringen oplevert. ⁠

Nog even en je kunt het eerste Ik Ben tijdschrift lezen. Een kindertijdschrift vol echte verhalen en doe-activiteiten die je kind uitdagen de wereld op hun eigen manier te ontdekken. Je kan Ik Ben nu pre-orderen via de crowdfunding die wij houden om de drukkosten voor het eerste tijdschrift te dekken. Ga je met ons mee op

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *