Echte Ik Ben boeken: Je mag er zijn!

Of je de boeken nu leest om iets te leren of om hélemaal op te gaan in het verhaal: wij houden van waardevolle kinderboeken. In de reeks ‘Echte Ik Ben boeken’ tippen wij jou de fijnste kinderboeken, voor kinderen van 5 tot 10 jaar, over de meest uiteenlopende  onderwerpen. 

Allemaal anders en toch zijn we stuk voor stuk uniek. Alleen daarom al mag je al weten dat jij er mag zijn! Deze boeken zijn pareltjes om (voor) te lezen.

  1. De jongen, de mol, de vos en het paard
  2. Niemand is zoals jij
  3. Er is er maar een
  4. Petra
  5. Ik ben ik en jij bent jij
  6. Meneer tijger wordt wild
  7. Helemaal Norman
  8. Gewoon zoals je bent
  9. Samen hier

Wil je meer je kind(eren) laten ervaren dat zij er mogen zijn en de wereld hun speeltuin is? Vanaf de winter van 2021 lees je alles over de verhalen van echte mensen met daarbij passende onderwerpen in het nieuwe kindertijdschrift Ik Ben. Pre-order nu het eerste Ik Ben tijdschrift via de crowdfunding die nu loopt. Jouw kind(eren) kunnen dan als een van de eerste de wereld op hun eigen manier ontdekken met het lezen van Ik Ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *